Перфектно се събират дамските им чантички...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много въпроси относно GTV
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеAз съм ниска маймуна (178см.) и си ми е идеално.Който може и знае как се кара ще ме разбере
ПС> На 145-цата и преработих всичко за да постигна нормална позиция за каране и въпреки това пак не е добре колкото ГТВДа не забравяме че и типа на салона в ГТВ е важен за позицията на шофера
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз съм 179 и според мен ГТВ е една от малкото алфи в която позицията на шофьора е като на истинските колиКойто може и знае как се кара ще ме разбере
ПС> На 145-цата и преработих всичко за да постигна нормална позиция за каране и въпреки това пак не е добре колкото ГТВДа не забравяме че и типа на салона в ГТВ е важен за позицията на шофера
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеTвойте седалки обаче мисля че имат повечко настройки, отколкото 1-ва фаза0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеГТВ е една от малкото алфи в която позицията на шофьора е като на истинските коли
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеНе го упреквайте така момчето . Вероятно доста от нас са минали по този път . Напомня ми за първия път , когато исках да си купувам GTV с последните пари и не знаех нищо за модела . Викам си отначало , 12-13л градско не изглеждат толкова много на фона на градската ми малолитражка 8-9л . Данъка все някак ще го превъзмогна , ще гледам да си купя някоя читава , че да не правя ремонти . Да ама като нямаш стабилни и сигурни доходи всеки месец и не изглежда толкова лесно , колкото звучиМоже вашите да не ги бърка колко дават , но ако спрат кранчето - ще трябва да гледаш красавицата пред блока
Извънредни разходи са например съединител с труд - 400 лв , акумулатор - 200 лв , дебитомер - 200 лв , свещи - 240 лв и куп други , все неща , които могат да се скапят всеки моментВъпрос на късмет или по-скоро на поддръжка от предишните собственици ( особено италианеца )
В Горна Оряховица се подвизава едно зелено GTV , за други не знам . Даже момчето май е от форума .
Иначе друго италианско в този клас , но със сравнително по-евтина поддържа - Фиат Купе 1.8 . Вече ти си правиш избора . Ако все пак се спреш на GTV - не се хвърляй на първото , а гледай нещо читаво , че има доста гробници на пазара . Пък ще чакаме да се похвалиш , да не забравиш
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеДа и знам , че няма нищо общоА колегата май е виждал ГТВ само на снимка и търси да има визия . Да седне първо и да видим дали ще му хареса . ГТВ си е маниашка кола , но не всеки може да я възприеме като усещане след като седнеш зад волана
Точно това ме привлича в определени Алфи , самото усещане , сякаш там ти е мястото
Не може да се опише чувството . Чак сектантски прозвуча . Сравнено с нея , в Купето се чувстваш като турист
Един въпрос към собствениците на ГТВ - дългокраки какички събират ли се на задните седалки хахаВъпросът е кой ще сяда отпред? ХАХАХА
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеВярно е мърдат навсякъде и имат лумбална опора
п.п.156 не е толкова голяма колкото ти изглежда!Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!
Comment
-
Първоначално публикувано от IwaN Покажи съобщениеТочно зеленото GTV всеки ден го заглеждам. Иначе офертата за Fiat Coupe отпада, защото братовчед ми има такъв и не искам да си вземам същата. Идеите ми са Alfa Romeo GTV, 147, Seat Leon или Renault Megane Coach, като с предимство са италианките. Друга италианка със същата визия (купе с 2/3 врати и сравнително ниска) не мога да се сетя. Ако имате идея казвайте. Мислех си и за 156 ама много голяма ми се вижда за първа кола. Иначе ако имах възможност въобще не се съмнявай, че щях да покарам GTVОбщо взето разума казва недей , а сърцето - давай смело
Братовчед ти да не се казва Добри , малко са Купетата в околията , GTV-тата също . Това им е чара също
А 156 стана доста масова ... Поддръжката не се различава чак толкова фрапиращо , в единия случай (156) правиш скъпа предница , в другия - скъпа задница
Мегана малко не ми се вписва тук , въпреки че е по-добре от другите измислици Тигрици , Пуми ...
Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщениеСъбират се-колената малко на една страна и помощ с подаване на ръка при слизане...!Въпросът е кой ще сяда отпред? ХАХАХА
П.с. Още съжелявам , че не влязох във вашия отбор с едно черно втора фаза с червен салон и червено таблоAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеЕ че тази дългокраката отпред ако иска да доведе приятелки , няма да ги връщаме я
П.с. Още съжелявам , че не влязох във вашия отбор с едно черно втора фаза с червен салон и червено табло0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеБратовчед ти да не се казва Добри , малко са Купетата в околията , GTV-тата също . Това им е чара същоИначе GTV е адското и все пак съм си на мнение да си намеря такова. Но все пак първо да взема книжка.
Comment
Comment